Csatornatisztítás Budapest

Hívjon, ha eldugult a csatorna! Budapesten és környékén vállalunk csatornatisztítást, csatornakamerázást és csatornamosást!
Telefon: 06 30/5 200 600

 

blocked-sewerimagesMindig az adott helyzet határozza meg, hogy a csatorna tisztításának, mosásának melyik legcélszerűbb eszközét használjuk.

Van womás nagynyomású csatornatisztítás, levegővel, vízzel történő csatornatisztítás, és van spirállal történő csatornatisztítás.

Hogy a csatornatisztítás, csatornamosás eszközei közül mikor melyiket vetjük be, csatornatisztító szakembereink a csatorna állapotától, átmérőjétől, a szennyezés fokától és a szenny minőségétől teszik függővé.

Csatornamosás WOMÁVAL

A legalsó szinten lévő, illetve alagsori, pincei, udvari szakasz duguláselhárításának legjobb eszköze a WOMÁS csatornamosó. Csatornatisztítás esetén a WOMA nemcsak megszünteti a dugulást, hanem nagymennyiségű és nagynyomású vízzel felhígítja a szennyvizet, emiatt rendkívül környezetkímélő csatornamosás, csatornatisztítás.

350x200px-csatornamosas-woma02

Az épület alatt vagy épületen kívül nagyobb a csatorna átmérője, ott a nagynyomású WOMÁS autóval történő csatorna-tisztítás, csatornamosás ajánlott, hiszen az teljes keresztmetszetben átmossa az esőcsatorna fekvő szakaszát, az épület szennyvíz-rendszerének alapcsatornáját, illetve a gerinccsatornát. A nagynyomású vízzel könnyedén kitisztíthatók az aknák is.

Woma-dugulaselharitas-02-opt

A WOMA tiszta vizét nagynyomással engedik be az egészséges aknától a hibahelyig. A magasnyomás nem károsítja a csatorna belső oldalát. Ez a csatornatisztítás leghatékonyabb módja.

Új épületek átadása előtt, vagy régi épület valamelyik lakásának a felújítása után is ajánlatos rendelni womás csatornamosást, csatornatisztítást, méghozzá a teljes csatornarendszer átmosását, valamint a csatorna kamerázását.

Munkatársaink jól képzett duguláselhárító szakemberek, akik el vannak látva professzionális gépekkel (Rothenberger, Ridgid), beépíthető tartalék-alkatrészekkel. Ha telefonál, a szerelő visszahívja Önt, tájékozódik a hiba jellegéről, előre közli a várható árat, amely a munkalapon is rögzítésre kerül, és lehetőség szerint indul.

Áraink korrekt, reális, átlagos gyorsszolgálati árak.

Általában néhány óra alatt megjavítjuk az elromlott dolgokat. Méltányos összeget számítunk fel. Az elvégzett munkára garanciát vállalunk. Ha ajánl minket ismerősének, akkor még készpénzt érő zsetont is küldünk Önnek.

Hívjon most: 06 30/5 200 600

 

 

Leggyakrabban használt keresési kifejezések: csatornatisztítás, csatornamosás csatorna tisztítás Budapesten, Budapest környékén, csatornatisztító, csatorna tisztító, womás csatornamosás, csatorna dugulás, duguláselhárítás, csatornamosás, csatornamosó, csatorna tisztító