Csatornatisztítás

Hívjon, ha eldugult a csatorna! Budapesten és környékén végzünk csatornatisztítást, csatornakamerázást és mosást!
Központi ügyeletünk: 06 30/5 200 600

blocked-sewerimagesMindig az adott helyzet határozza meg, hogy a csatorna tisztításának, mosásának melyik legcélszerűbb eszközét használjuk.

Van womás nagynyomású csatornatisztítás, levegővel, vízzel történő csatornatisztítás, és van spirállal történő csatornatisztítás.

Hogy a csatornatisztítás, csatornamosás eszközei közül mikor melyiket vetjük be, csatornatisztító szakembereink a csatorna állapotától, átmérőjétől, a szennyezés fokától és a szenny minőségétől teszik függővé.

Csatornamosás WOMÁVAL

A legalsó szinten lévő, illetve alagsori, pincei, udvari szakasz duguláselhárításának legjobb eszköze a WOMÁS csatornamosó. Csatornatisztítás esetén a WOMA nemcsak megszünteti a dugulást, hanem nagymennyiségű és nagynyomású vízzel felhígítja a szennyvizet, emiatt rendkívül környezetkímélő csatornamosás, csatornatisztítás.

350x200px-csatornamosas-woma02

Az épület alatt vagy épületen kívül nagyobb a csatorna átmérője, ott a nagynyomású WOMÁS autóval történő csatorna-tisztítás, csatornamosás ajánlott, hiszen az teljes keresztmetszetben átmossa az esőcsatorna fekvő szakaszát, az épület szennyvíz-rendszerének alapcsatornáját, illetve a gerinccsatornát. A nagynyomású vízzel könnyedén kitisztíthatók az aknák is.Woma-dugulaselharitas-02-opt

A WOMA tiszta vizét nagynyomással engedik be az egészséges aknától a hibahelyig. A magasnyomás nem károsítja a csatorna belső oldalát. Ez a csatornatisztítás leghatékonyabb módja.

Új épületek átadása előtt, vagy régi épület valamelyik lakásának a felújítása után is ajánlatos rendelni womás csatornamosást, csatornatisztítást, méghozzá a teljes csatornarendszer átmosását, valamint a csatorna kamerázását.

Napi 24 órában 7 jól felszerelt duguláselhárító szervizautónk várja az Ön hívását.

Munkatársaink jól képzett duguláselhárító szakemberek, akik el vannak látva professzionális gépekkel (Rothenberger, Ridgid), beépíthető tartalék-alkatrészekkel. Ha telefonál, a szerelő öt percen belül visszahívja Önt, tájékozódik a hiba jellegéről, előre közli a várható árat, amely a munkalapon is rögzítésre kerül, és lehetőség szerint azonnal indul.

Áraink korrekt, reális, átlagos gyorsszolgálati árak.

Általában egy-két óra alatt megjavítjuk az elromlott dolgokat. Méltányos összeget számítunk fel. Az elvégzett munkára garanciát vállalunk. Ha ajánl minket ismerősének, akkor még készpénzt érő zsetont is küldünk Önnek.

Hívjon most: 06 30/5 200 600

 

 

Leggyakrabban használt keresési kifejezések: csatornatisztítás, csatornamosás csatorna tisztítás Budapesten, Budapest környékén, csatornatisztító, csatorna tisztító, womás csatornamosás, csatorna dugulás, duguláselhárítás, csatornamosás, csatornamosó, csatorna tisztító